Webáruházunkban több, mint 3.000 termék közül válogathat. Kiszállítási idő: 2-4 munkanap

18 ezer forint feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes, de 10-18 ezer forint között sem sok.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/234-1836 (munkanapokon, 14-16h között)

Légmentesen záró flakon
Maxepil szőrnövekedést gátló krém
5 700 Ft 
4 850 Ft
15

Maxepil szőrnövekedést gátló krém

Légmentesen záró flakon
Maxepil szőrnövekedést gátló krém
Beszámoló 1
Beszámoló 2
Beszámoló 3
Szőrnövekedést gátló hatóanyagok
Bőrnyugtató, bőrápoló és hidratáló hatóanyagok
Maxepil szőrnövekedést gátló krém

A Maxepil szőrtelenítés utáni, szőrnövekedést gátló és bőrápoló krém teljeskörű megoldást nyújt a szőrproblémáidra:

 • Gátolja az új szőrszálak kinövését, többszörösére növelve a szükséges szőrtelenítések közötti időt
 • Megszünteti a szőrtelenítés utáni bőrirritációt, szőrtüszőgyulladást
 • Természetes bőrápoló összetevőivel ápolja a bőrt és hidratál
 • Csökkenti a benőtt szőrszálak mennyiségét

A krém ott is hatásos, ahol a villanófényes vagy lézeres kezelés nem alkalmazható: például tetovált területeken, vagy ahol nincs meg a kellő kontraszt a szőrszálak és a bőr színe között.  

 

Gyártó
BLP
Raktáron
5 700 Ft 
4 850 Ft
Kedvezmény 15
Megtakarítás 850 Ft
Részletek

A Maxepil egy természetes szőrtelenítés utáni szőrnövekedést gátló, bőrnyugtató és bőrtápláló krém. Közvetlenül a szőrtelenítés után alkalmazva megszünteti a bőrirritációt, szőrtüszőgyulladást, és kiválóan hidratál. A krém két klinikailag bizonyított szőrnövekedést lassító növényi hatóanyagot tartalmaz, melyek gátolják a sejtosztódást a szőrtüszőkben, lelassítva ezzel a szőrszálak növekedését és elgyengítve a gyökereket. Előírás szerinti használattal a Maxepil krém akár 3 hónapra is kinyújthatja a két szőrtelenítés közötti időt. A krém  egyéb bőrtápláló összetevőinek köszönhetően rendszeres használat mellett látványosan egészségesebb, hidratáltabb bőrt eredményez.

Unod a rendszeres borotválást, epilálást, gyantázást? Eleged van a bőrirritációból és a benőtt szőrszálakból?​ Tartósan selymes tapintású, puha és ápolt bőrre vágysz? A Maxepil krém természetes és költséghatékony megoldást nyújt a szőrproblémáidra:

 • Gátolja a szőrnövekedést, gyengíti a gyökereket és elvékonyítja a szőrszálakat
 • Megszünteti a szőrtelenítés utáni bőrirritációt, szőrtüszőgyulladást
 • Ápolja a bőrt és hidratál, csökkentve ezáltal a benőtt szőrszálak mennyiségét is

A Maxepil krém használata egyszerű, mint bármely testápolóé, mivel a készítmény maga egy természetes alapú testápoló krém, hozzáadott szőrnövekedésgátló hatóanyagokkal, melyeknek hatásosságát klinikai vizsgálatok igazolják.

A krém alkalmazása különböző szőrtelenítési módok mellett:

 • Epilálás vagy szőrtelenítő gyanta használata esetén: 
  Szőrtelenítés után dörzsöld be a krémet a kezelendő bőrfelületbe naponta kétszer egy hétig, majd naponta egyszer további egy hétig. Ezt mi kezelési ciklusnak nevezzük. A krém hatása már a második kezelési ciklus után meglátszik: az új szőrszálak a korábbihoz képest 1-2 hetes késéssel nőnek ki, észrevehetően vékonyabban. További 2-4 kezelési ciklus után a szőrszálak piheszerűvé válnak és a szőrnövekedés olyan mértékben lelassul, hogy az szinte teljesen leáll és csak több hónap elteltével lesz szükség szőrtelenítésre.
   
 • Borotva vagy szőrtelenítő krém használata esetén: 
  Szőrtelenítés után dörzsöld be a krémet a bőrfelületbe, s azt ismételd meg minden nap a következő szőrtelenítésig (ha naponta kétszer alkalmazod, gyorsabb eredményre számíthatsz). A kezelési ciklusok megismétlésével a gyökerek egyre gyengébbek lesznek, a szőrszálak egyre vékonyabbá válnak, a szükséges szőrtelenítések közötti időszak pedig egyre jobban kitolódik, akár a korábbinak a háromszorosára; ekkortól fogva pedig megfontolandó lesz az epilálásra, illetve a gyantázásra való átállás, mivel ezután már alig okoz kellemetlenséget a szőrszálak kitépése, és úgy nagyobb mennyiségben tud bejutni a hatóanyag a szőrtüszőkbe, ahol erőteljesebben fejtheti ki a hatását.

A Maxepil krém jelenleg az egyetlen olyan növényi alapú szőrnövekedés gátló készítmény, mely amellett, hogy bármilyen színű szőrzet és bőrtípus esetében működik, egyszerre bőrnyugtató, bőrtápláló és hidratáló hatással is rendelkezik. Nagy előnye a gépi megoldásokkal szemben, hogy ott is hatásos, ahol a villanófényes vagy lézeres kezelés nem alkalmazhatók: például tetovált területeken, vagy ahol nincs meg a kellő kontraszt a szőrszálak és a bőr színe között. 

Gyakori kérdések

Hogyan gátolja meg a Maxepil krém a szőrszálak növekedését?
Ennek megértéséhez ismerni kell a szőrnövekedés mechanizmusát. A szőrszálak növekedése 3 fázisú:
1- Anagén (növekedési) fázis: a szőrszál növekedése az irhában lévő szőrtüszőben történik, az előző szőrszál mátrixának maradványából. A szőrtüsző és a szőrszál kapcsolata ebben a fázisban folyamatos.
2- Katogén (átmeneti) fázis: a sejtosztódás és ezáltal a szőrnövekedés lelassul, majd megáll. A szőrtüsző fokozatosan összezsugorodik, ezáltal gyengül a kapcsolata a szőrszállal. A mátrix sejtek nagy része leválik a papilláról és a hajszállal együtt felfelé vándorol.
3- Telogén (nyugalmi) fázis: a szőrtüsző nyugvó állapotban marad, majd elszarusodik, aztán eléri a bőrfelszínt.

A Maxepil krémben lévő Dihydromyricetin (az amerikai viaszbokor koncentrált kivonata) gátolja a szőrtüszők növekedését az anagén fázisban. Ennek következtében csökken a szőrszálak mennyisége és a kinőtt szőrszálak minősége. Egy másik növényi eredetű hatóanyag, a Chelidonine (mely a vérehulló fecskefű speciális kivonata) pedig gátolja a sejtosztódást a hajhagymákban, finomítja a szőrzet átmérőjét, ezáltal lassítja növekedését. E két növényi kivonat együttes hatásának köszönhetően a Maxepil rendszeres használóinak csak 3-4 hónaponként kell szőrteleníteniük, a krémben lévő egyéb bőrtápláló hatóanyag pedig gondoskodik arról, hogy a bőrük mindenkor finom, selymes tapintású legyen. 


Mennyi idő alatt fejti ki a hatását a krém? Bármelyik testrészen alkalmazható?

A Maxepil krém a test bámely részén, az érzékenyebb területeken is biztonságosan és eredményesen alkalmazható. Természetes bőrnyugtató összetevőinek köszönhetően a Maxepil rendkívül gyorsan megszünteti a bőrirritációt, szőrtüszőgyulladást a kezelt területeken.

Ami a szőrnövekedést gátló hatást illeti, az fokozatosan történik, szőrtelenítésről szőrtelenítésre, egyre vékonyabbá, halványabbá téve a szőrszálakat, egyre gyengébbé a gyökereiket, és egyre hosszabbra növelve a szükséges szőrtelenítések közötti időt, amíg eléri az optimális 3-4 hónapos periódust két epilálás között.

Ennek várható ideje viszont függ az alkalmazott szőrtelenítési módszertől és az egyéni genetikai adottságoktól. Borotválás vagy szőrtelenítő krém alkalmazása mellett a hatás lassabb, mivel a hatóanyagok kisebb mennyiségben juthatnak úgy be a szőrtüszőkbe, ahol blokkolni tudnák a szőrnövekedést segítő enzimek működését, illetve gátolhatnák a sejtosztódást a hagymákban. Ezért ajánlott egy idő után az epilálásra vagy gyantázásra való átállás, amikor a szőrszálak úgy elvékonyodtak és a gyökerek már olyan mértékben legyengültek, hogy azok kitépése már nem okoz különösebb kellemetlenséget.

Átlagosan két szőrtelenítésre van szükség ahhoz, hogy a szokásos szőrtelenítések közötti idő a másfélszeresére növekedjen. Tehát akinek például négynaponként kell borotválnia a lábát, a krém napi alkalmazása mellett azt fogja tapasztalni, hogy harmadszor már kb. egy hét után kell borotválnia, negyedszer pedig 7-10 nap múlva, stb. Epilálás/gyantázás esetén pedig, ha 3 hetenként kell normálisan epilálni, a Maxepil használata mellett a következő epilálásra kb. egy hónap múlva lesz szükség, az azt követőre pedig 5-6 hétre. Általában 4-5 epilálás/gyantázás után már elérhető a negyedévenkénti esedékesség, és akkor már piheszerű szőrszálakról beszélünk.

 

Biztonságosan használható-e a Maxepil krém a terhesség és szoptatás ideje alatt?
Szeretnénk megnyugtatni minden terhes és szoptató kismamát, hogy a Maxepil hatóanyagainak gyártóitól származó leírások egyike sem tartalmaz a terhesség és szoptatás idejére vonatkozó figyelmeztetést, továbbá a krém lokálisan fejti ki a hatását, összetevői nem kerülnek be a véráramba, tehát biztonságosan használható, sőt, a bőrápoló és hidratáló hatása miatt kifejezetten ajánlott.


Hány flakonnal kell rendelnem ahhoz, hogy látványos eredményt érjek el?

A krém hatásossága függ a szőrzet erősségétől, az alkalmazott szőrtelenítési módszertől, illetve a használó egyéni genetikai tulajdonságaitól. Általánosságban azt mondhatjuk, hogy az eredményes kezeléshez egy flakon szükséges a hónaljakhoz és a fazon, illetve bikinivonal területéhez; két flakon szükséges a karokok, hónaljak és a fazon területéhez, 3 flakon szükséges az egész test területéhez. Az egyéni eltérések miatta viszont további egy vagy két flakonnal többre is szükség lehet. Ezért új felhasználóknak azt javasoljuk, hogy első körben csak egy flakonnal rendeljenek, tapasztalják meg a krém hatásosságát a saját bőrükön, és aztán rendeljenek egyszerre többet a megtapasztalt eredményesség függvényében.


Hogy tudom a krémet arcra használni a nappali és éjszakai hidratáló krémem mellett?

A Maxepil használata mellett nyugodtan elhagyhatod a hidratáló krémedet, mivel ez egy kettős hatású készítmény, amely amellett, hogy gátolja a szőrnövekedést, kiválóan hidratálja, puhítja és táplálja a kezelt bőrfelületet. De ha ezzel együtt továbbra is szeretnéd használni a hidratáló krémedet a Maxepil mellett, azt úgy teheted meg, hogy előbb alkalmazod a Maxepilt, majd félórás várakozás után lemosod a kezelt területet, és aztán bekenheted a másik krémmel.

 

Mi várható, ha végleg abbahagyom a krém használatát?

Az esetek többségében lassan, 3-6 hónap elteltével a szőr visszanő, de a korábbinál sokkal gyengébb hagymákkal és vékonyabb szőrszálakkal. Ez történik minden tartós szőrtelenítési módszer alkalmazása után, ha a továbbiakban nem élünk vele.

A szőrszálak megerősödése fokozatosan történik, több szőrtelenítési művelet után. Borotválás esetén a szőrzet könnyebben megerősödik, akár féléven belül visszanyerheti korábbi állapotát, epilálás/gyantázás esetén viszont több időnek kell ahhoz eltelnie. Ez tehát megnyugtató hír lehet azoknak, akik nem szívesen mennek bele visszafordíthatatlan műveletekbe (például nem mindenki akar egy életre megszabadulni az intim szőrzetétől).

Mi azt szoktuk javasolni a Maxepil felhasználóinak, hogy ne hagyják abba a krém használatát, hiszen a bőr szereti a krémet a természetes bőrtápláló és hidratáló összetevői miatt. Ha kellőképpen lelassult a szőrnövekedés és már elég vékonyak a szőrszálak, akkor az esedékes epilálás után elég, ha naponta egyszer bekenjük a kezelt területet 4-5 napig és aztán több hónapig élvezhetjük a selymes érzést.

 

Mik azok a növényi hatóanyagok a krémben, amelyek meggátolják a szőrnövekedést, és hogyan fejtik ki hatásukat?

A Maxepil krémben többféle növényi hatóanyag található, amelyeknek köszönhető a készítmény szőrnövekedést gátló, bőrnyugtató és bőrápoló, hidratáló hatása. Ezek között két olyan hatóanyag található, amely a szőrnövekedés gátlásáért felel:

1. CHELIDONINE:
Egy tisztított növényi molekula, a vérehulló fecskefű speciális kivonata. A Chelidonine gátolja a sejtosztódást a hajhagymákban, finomítja a szőrzet átmérőjét, ezáltal lassítja a növekedését. Gyulladáscsökkentő (szabályozza a gyulladáskeltő mediátorok mennyiségét), a szőrtelenítés után azonnali bőrnyugtató funkciót lát el.
A Chelidonine szőrnövekedés mennyiségére és minőségére, a bőr simaságára és puhaságára valamint gyulladáscsökkentő tulajdonságára gyakorolt hatását klinikai tesztek igazolják.
A Maxepil krémben használt Chelidonine-t az 53 éves, párizsi székhelyű, Sederma nevű nagyvállalat Kelisoft néven szabadalmaztatta. Klinikai vizsgálatok szerint, a Kelisoft-al kezelt egyéneknél 1 hét elteltével közel 90%-al lassult le a szőrnövekedés.

2. DIHYDROMYRICETIN:
A Myrica Cerifera L (a mirtuszfélék családjába tartozó amerikai viaszbokor) leveleinek és virágainak speciális, koncentrált kivonata.
Klinikai tesztek igazolják a dihydromyricetin gátló hatását a szőrzet mátrix sejtjeinek IGF-1-receptor-tirozin-kináz aktivitására. Ez a hatás megakadályozza, illetve gátolja a folliculus növekedését az anagén fázisban. Ennek következtében csökken a szőrszálak mennyisége és a kinőtt szőrszálak minősége, végül – előírás szerinti használattal – szükségtelenné válhat a szőrtelenítés művelete a nem kívánt helyen.
A Maxepil krémben használt Dihydromyricetin-t a 37 éves, 88 országban jelen lévő, Vital Group nevű nagyvállalat Telocapil néven szabadalmaztatta. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a Telocapil-lel kezelt egyéneknél közel 60%-al csökkent a szőr mennyisége.

A Maxepil krém jelenleg az egyetlen olyan szőrnövekedés gátló krém a piacon, amely két, egymás hatását megerősítő hatóanyagot is tartalmaz az optimális hatás eléréséhez.

Az itt leírt két hatóanyagon kívül további 8 olyan növényi összetevő található a krémben, amely a krém bőrnyugtató, bőrápoló és hidratáló hatásáért felel. Ezeket egy különálló Facebook posztban ismertetjük, mely itt érhető el: www.bit.ly/MaxepilOsszetevok

Adatok
Cikkszám
MAX-102-1
Tömeg
130 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!