Szállítási idő: 2-4 munkanap. 18 ezer forint feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes, de 10-18 ezer forint között sem sok. Részletek itt.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/234-1836 (munkanapokon, 14-16h között)

Létbiztonság

Érezd magad jobban a bőrödben! Ez a Maxi Well mottója. Fontos a szépség, az egészség, de anyagi biztonság nélkül aligha fogjuk magunkat jól érezni a bőrünkben. Ezért olyan szolgáltatással bővítettük ki kínálatunkat, amellyel megalapozhatod az anyagi biztonságodat. 

  • Szeretnéd javítani a jelenlegi életszínvonaladat a nyugdíjas éveidre? Te sem szeretnéd az államnál hagyni azt az évi 130.000 Ft állami adójóváírást, amely alanyi jogon jár minden adófizető magyar állampolgárnak, aki nyugdíjbiztosítást köt?
  • Szeretnéd, ha a pénzed éveken keresztül nem veszítene értékéből, hanem inkább hozamokkal gyarapodna?
  • Te is a legnagyobb biztonságban szeretnéd tudni a gyerekedet és a legjobb ellátást biztosítani számára, ha megbetegszik?
  • Megnyugtatna a tudat, hogy betegség vagy baleset esetén nem leszel kiszolgáltatva az állami egészségügyi ellátórendszernek?
  • Előnyt jelentene-e neked egy olyan pénzügyi védőháló, amely váratlan tragédiák esetén anyagi segítséget biztosít?

Szívesen megmutatjuk, mivel tudja megalapozni a biztonságérzetedet a világ egyik legrégebbi és legnagyobb biztosító társasága, melynek több, mint 130.000.000 ügyfele van, és a világ több mint 50 országában van jelen, melyből 12 országban az első helyen szerepel. 


Testre szabott, kötelezettségmentes ajánlatunkat az alábbi linkre való kattintással és az ajánlatkészítéshez szükséges néhány válasz megadásával tudjuk elkészíteni. Az ajánlat mellé egy 1000 forintos kedvezménykupont küldünk, amelyet bármikor felhasználhatsz az oldalunkon.


KÉREM AZ AJÁNLATOT